diensten

vertalen

–––––––

Bij AngloWise Translations bent u aan het juiste adres voor een vlekkeloze en goed lopende vertaling van het Engels naar het Nederlands of andersom. Mijn opdrachtgevers zijn divers, variërend van commerciële bedrijven tot het onderwijs en de cultuursector.
 
Het maken van een goede vertaling is vaak een puzzel. Ik ben in staat om snel de essentie van een tekst te doorgronden en creatieve oplossingen te vinden voor vertaalproblemen. Bij het vertalen houd ik ook rekening met culturele verschillen. Het resultaat is een tekst waar de klant mee voor de dag kan komen.
 
Bij een vertaling naar het Engels kunnen opdrachtgevers kiezen tussen Brits-Engels en Amerikaans-Engels. Er zijn verschillen in spelling, vocabulaire en uitdrukkingen.
 
Waar nodig verricht ik research naar de context van een vertaling of bied ik de cliënt een keuze uit meerdere vertaalopties, om de juiste accenten te kunnen leggen in een tekst.

redigeren

–––––––

Soms is een tekst of bestaande vertaling voor verbetering vatbaar. Ook daarbij kan ik opdrachtgevers van dienst zijn. Ik heb ervaring als redacteur, zowel voor Nederlandse als Engelse teksten, en kan de kwaliteit van uw teksten verbeteren door deze te redigeren of herschrijven.

© AngloWise 2021. website by valetti